Asics Japan S Orange

All web design discussion, including Ultimate Quiz MOD support.

Moderator: CricketMX Forum Moderators

Asics Japan S Orange

Postby 12mmmb6u » Thu Sep 09, 2021 2:10 am

Image
Het is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar iets eenvoudigs Asics Schoenen maar stijlvols. Het leerachtige materiaal maakt de schoenen geschikt voor alledaags gebruik, terwijl ze ook geschikt zijn voor meer formele gelegenheden. Ze hebben een elegant ontwerp met een strakke afwerking die bij bijna elke outfit past. Bovendien zijn ze licht en flexibel, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder je moe of pijnlijk te voelen aan het eind van de dag.

De JAPAN S™-schoen is gebaseerd op een van onze throwback-aanbiedingen uit 1981. Deze herwerkte versie is gevormd in een laag silhouet, Asics Japan S Orange compleet met een op de tennisbaan geïnspireerde neus en retro-kleurenlijn. Geüpdatet met een lichtgewicht ontwerp aangevuld met een aangepaste cupole, deze schoenen bieden eersteklas comfort en verbeterde demping.

Deze historische stijl bootst de esthetiek van retro basketbalschoenen na en wordt ook gecombineerd met nostalgische ASICS-branding, zoals de tijgerstrepen op de zijpanelen en de 'ASICS'-letters op de hiel.exclusiverunning De vintage basketbal-esthetiek van de JAPAN S™-schoen wordt gecombineerd met iconische veldspecifieke details, geïnspireerd op de hardhouten schoenen die basketballers in de jaren 80 droegen.

ASICS, opgericht in 1949 in Kobe, Japan door Kihachiro Onitsuka, wilde schoenen maken met een op gezondheid gerichte lens. De naam zelf is een acroniem van de Latijnse uitdrukking "anima sana in corpore sano", Zwarte Asics Schoenen wat zich vertaalt naar "gezonde geest in een gezond lichaam". Het bedrijf maakte vanaf het begin een technologische sprong en introduceerde in 1950 een basketbalsneaker, die zich zou onderscheiden van andere schoenenfabrikanten die moeite hadden met het produceren van een basketbalsneaker van hoge kwaliteit.

https://www.exclusiverunning.com/
12mmmb6u
Greenhorn
Greenhorn
 
Posts: 3
Joined: Thu Sep 09, 2021 1:56 am

Return to Web Design

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron